לחם

פלצלך (לחמניות עם פרג ובצל)

לחמים
פלצלך (לחמניות עם פרג ובצל)

המצרכים:

3 כוסות קמח
25 גרם שמרים
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית סוכר
1 ביצה
3 כפות שמן
1 בצל בינוני קצוץ
1 כף פרג
1/2 כוס מים פושרים

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את הקמח, השמרים והסוכר. מוסיפים את הביצה, שמן, מלח, הבצל והפרג, ומערבבים. מוסיפים את המים בהדרגה לשים עד שהבצק חלק וגמיש. מכסים במגבת ומשהים במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו.
2. מחלקים את הבצק לכדורים, משטחים את הכדורים ומשהים לתפיחה נוספת. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 175 מעלות, למשך 10 דקות. מעלים את הטמפרטורה ל-200 מעלות ואופים 10 דקות נוספות.

ישור

About the author

שולה סונגו

Add Comment

Click here to post a comment

דילוג לתוכן