לחם

לחמניות "מבולבלות" בדובדבנים

מנה אחרונה קלה ומהירה להכנה בעלת טעם מעניין.
החומרים:

500 גרם דובדבנים חמוצים
2 כפות סוכר
1 כוס מים
6 לחמניות
½ כוס שמנת
1 כוס חלב
3 ביצים
1 כף סוכר 1 כף חמאה או מרגרינה

אופן ההכנה:

לשטוף את הדובדבנים. להרתיח את המים ו 2 כפיות סוכר ולהוסיף את הדובדבנים.

לפרוס את הלחמניות ולטרוף עם השמנת, החלב, הביצים והסוכר. לחמם את החמאה על מחבת. לטגן את הפרוסות ולהוסיף את הדובדבנים.

About the author

שולה סונגו

Add Comment

Click here to post a comment

דילוג לתוכן