Site icon זכרון יעקב | zichron-yaakov פורטל החדשות של זכרון יעקב והסביבה

תבשיל עוף | דיאטטי והרבה עשבי תיבול

תבשיל דיאטטי עם עוף, והרבה עשבי תיבול | הדמיה
תבשיל דיאטטי עם עוף, והרבה עשבי תיבול | הדמיה

המתכון של 'מכון וינגייט' עוף "פצצת הברזל" והפעם – מתכון לתבשיל דיאטטי עם עוף, והרבה עשבי תיבול. בתיאבון.

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו לכאן נעים ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.

◄ החומרים:

◄ אופן ההכנה:

קוצצים ומאדים את הבצל, עם כפית כורכום. מניחים את העוף מעל הבצל ומכסים אותו בכל הירק הקצוץ (פטרוזיליה, כוסברה, נענע וסלרי).

מפזרים מעל הירך כפית נוספת של כורכום. מכסים את הסיר ומבשלים חצי שעה על אש קטנהללא מים. לאחר מכן, כך מכסים במים ומבשלים שעה.

5 דקות לפני סוף הבישול מוסיפים 1/2 כוס מיץ לימון סחוט טרי. מבשלים 5 דקות ומכבים. מגישים עם; אורז לבן.

מומלץ להגיש בצלחת עמוקה; כוס אורז, עוף והרבה רוטב.

בתיאבון ולבריאות!

◄מובא באדיבות אתר וינגייט.

Exit mobile version