5 דקות לפני סוף הבישול מוסיפים 1/2 כוס מיץ לימון סחוט טרי. מבשלים 5 דקות ומכבים. מגישים עם; אורז לבן. מומלץ להגיש בצלחת עמוקה; כוס אורז, עוף והרבה רוטב. בתיאבון ולבריאות!

המתכון של 'מכון וינגייט' עוף "פצצת הברזל" והפעם – מתכון לתבשיל דיאטטי עם עוף, והרבה עשבי תיבול. בתיאבון.
■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו ל’כאן נעים’ ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.
◄ החומרים:
- סיר רחב ובגובה 10 ס"מ;
- 5-6 כרעיים מפורקות של עוף (ירך ופולקה) ללא עור;
- 2 צרורות פטרוזיליה;
- 1 צרור כוסברה;
- 1 צרור נענע;
- 4-5 גבעולי סלרי;
- 1/2 כוס לימון;
- 2 בצלים גדולים;
- כורכום;
- מלח.
◄ אופן ההכנה:
קוצצים ומאדים את הבצל, עם כפית כורכום. מניחים את העוף מעל הבצל ומכסים אותו בכל הירק הקצוץ (פטרוזיליה, כוסברה, נענע וסלרי).
מפזרים מעל הירך כפית נוספת של כורכום. מכסים את הסיר ומבשלים חצי שעה על אש קטנה – ללא מים. לאחר מכן, כך מכסים במים ומבשלים שעה.
5 דקות לפני סוף הבישול מוסיפים 1/2 כוס מיץ לימון סחוט טרי. מבשלים 5 דקות ומכבים. מגישים עם; אורז לבן.
מומלץ להגיש בצלחת עמוקה; כוס אורז, עוף והרבה רוטב.
בתיאבון ולבריאות!
◄מובא באדיבות אתר וינגייט.
Add Comment